Jonge Ouder Café in Eerbeek & Jonge Ouder Café met Muziek op Schoot in Brummen

Jonge Ouder Café
Eerbeek – Vrijdagmorgen 15 maart organiseert Bibliotheek Eerbeek in samenwerking met SWB, Vérian Consultatiebureau en Boekstart een Jonge Ouder Café.Deze ochtend zal Marjan de Jong-van Rosmalen een korte workshop babymassage geven. Marjan heeft zich verdiept in postnatale zorg volgens eeuwenoude ayurvedische principes. Dit is een mooie aanvulling op de verloskunde en kraamzorg zoals die in Nederland bekend is. De kennis en visie is voor de meeste mensen nieuw, maar binnen de Indiase traditie is het een integraal onderdeel van de samenleving. Het Indiase gezegde; “de eerste 40 dagen na de bevalling beïnvloeden de volgende 40 jaar van je leven“, zegt genoeg over het belang dat er gehecht wordt aan deze periode. Wel graag een handdoek meenemen.

Iedere derde vrijdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur kunnen ouders, grootouders en verzorgers van kindjes van 0 tot 4 jaar elkaar ontmoeten en ervaringen samen delen. Dit Jonge Ouder Café vindt plaats in de bibliotheek van Eerbeek en geïnteresseerden kunnen gewoon binnen lopen.
datum: vrijdag 15 maart in bibliotheek Eerbeek.

Toegang is gratis. Graag aanmelden via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Jonge Ouder Café met Muziek op Schoot

Brummen – Dinsdag 19 maart is er wederom een Jonge Ouder Café in Bibliotheek Brummen, een samenwerking tussen SWB, Vérian Consultatiebureau en Boekstart.

Deze ochtend zal Lidia Olsthoorn een workshop Muziek op Schoot verzorgen. Muziek op Schoot is leuk en leerzaam! Baby’s genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en rustige muziek. Wanneer kinderen plezier beleven aan muziek komt de muzikaliteit op een natuurlijke manier tot ontplooiing. Het stimuleren van de muzikale ontwikkeling ondersteunt allerlei facetten van de totale ontwikkeling zoals o.a. het luister- en concentratievermogen, de emotionele en sociale ontwikkeling en de zintuiglijke en verstandelijke ontwikkeling. En niet te vergeten: muziek op schoot, schept net zoals Boekstart een band schept tussen ouder en kind.

De workshop duurt van 10.00- 11.00 uur is bedoeld voor ouders/verzorgers en baby’s van 0 tot 4 jaar.
Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl
Wees op tijd want deelname is beperkt.