Jubileumversie sponsortoernooi Bruvoc.

Het ging er fanatiek maar ook sportief aan toe vrijdagavond 16 maart tijdens het sponsortoernooi van volleybalvereniging Bruvoc. Elk jaar organiseert de vereniging een avond voor alle teamsponsoren om zelf actief te volleyballen. Dit jaar was alweer de 10e keer dat dit toernooi werd georganiseerd, met het team van Hedipack als trotse winnaar.

Tijdens een kleine competitie streden acht teams om de eer en de prijzen. Allemaal al jarenlang betrokken als sponsor bij Bruvoc: bouw- en timmerbedrijf Maalderink & Smits, autobedrijf Gert Mulder, veilinghuis Bouwman & Bouwman, Kersten kunstofcoating, Van der Beek metaalwerken, administratiekantoor Scholten en Evers en Hedi Pack. Zoals elk jaar deed ook een team van Rhienderoord mee, ook nu weer kleurrijk uitgedost en met het plezier voorop.

Het ene team had wat meer volleybalervaring dan het andere, maar alle teams streden voor wat ze waard waren. Uiteindelijk won Hedipack de spannende finale van Scholten en Evers, de winnaar van vorig jaar. Naast het spelletje staat ook gezelligheid centraal op deze avond, die eindigde met een gezellige laatste set in de kantine van Rhienderoord.