Kamermuziekconcert BRISK Recorder Quartet Amsterdam in Hall zondag18 februari

Op 17 februari aanstaande presenteert BRISK haar nieuwe CD CANÇÃO. En de dag erna spelen zij dit programma met muziek van het Iberisch schiereiland in de Hallse kerk.
Het Amsterdamse blokfuitkwartet BRISK koos als naam een term uit de Engelse Consortmuziek. Het woord betekent ‘levendig, wakker en snel’.  En dat is ook precies wat het kwartet is: een energiek, inventief en vernieuwend ensemble.
BRISK verschijnt altijd op het podium met een enorme verzameling blokfluiten, die door bouwers uit de hele wereld speciaal voor hen gemaakt zijn. Een concert van BRISK is dan ook spectaculair om naar te kijken.
Contact met het publiek is heel belangrijk voor BRISK. Dat gebeurt door een ontspannen presentatie van de concerten, en door ontmoetingen vooraf met het publiek.

Op 18 februari bent u dan ook al om 15.00 uur welkom in de Hallse kerk voor een ‘meet & greet’ met de vier musici – en al hun blokfluiten.

De pers over BRISK: ‘Brisk is een kwartet met musici die in staat zijn de moeilijkste partituren op een schijnbaar moeiteloze wijze voor te dragen.’
(De Volkskrant)

Programma ‘Canção’: Werken van o.a. Coelho, Carreira, Cabezon, de Victoria

Voor meer informatie: www.brisk.nl

 Amsterdam Recorder Quartet BRISK

  • zondag 18 februari 2018
  • aanvang 15.30 uur
  • plaats: Ned. Herv. Kerk te Hall