Kamermuziekconcert Hannes Minnaar

Hannes Minnaar is een van Nederlands meest succesvolle pianisten. Als prijswinnaar van de internationale concoursen in Genève (Concours de Genève, tweede prijs, 2008) en Brussel (Koningin Elisabeth Wedstrijd, derde prijs, 2010) wist hij internationaal de aandacht op zich te vestigen. Hannes Minnaar soleerde bij vele orkesten, waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest en het Nationaal Orkest van België, onder dirigenten als Marin Alsop, Herbert Blomstedt, Frans Brüggen, Eliahu Inbal en Edo de Waart.Hij geeft recitals in heel Europa en daarbuiten. Zo trad hij op in het Concertgebouw (Amsterdam), Gewandhaus (Leipzig) en Musashino Hall (Tokio) en was hij te gast bij pianofestivals in Bordeaux, Guangzhou en La Roque d’Anthéron. Ook als kamermusicus is Minnaar actief. Met zijn Van Baerle Trio won hij prijzen op concoursen.Hannes Minnaar zal voor ons de bekende Goldberg Variaties Van J.S. Bach spelen. Eerder deed hij dat al in het Concertgebouw. Een uitdaging voor elke musicus die Hannes voor ons zal aangaan.Gezellig Samenzijn Na afloop van het concert kunt u in het ‘Hof te Hall’ (naast de kerk) nog even napraten onder het genot van een drankje en wat te knabbelen (tegen een bescheiden CONTANT te betalen vergoeding). Wij zien u graag bij het knapperend haardvuur!

Toegangsprijs: € 18,50 voor een kaartje .
U koopt uw losse kaarten eenvoudig op de homepage van de website www.brummencultuur.nl met één klik op de knop ‘Toegangskaarten Kamermuziek’. Op de website vindt u bovendien informatie over alle concerten dit seizoen. Voor hulp bij het bestellen kunt u contact opnemen met Dolf Hofs, toegangskaartenkamermuziek@brummencultuur.nl, tel.: 0575- 562922. Ook kunt u vanaf een half uur voor aanvang een toegangskaart aan de kerk kopen.

Zondag 24 februari 2019
Hannes Minnaar- piano
Aanvang: 15.30 uur
Plaats: Hallse kerk

Dringende oproep
Zoals u waarschijnlijk al gehoord hebt, zijn wij hard op zoek naar een ( secretariële) uitbreiding van onze werkgroep. Wilt u uw steentje bijdragen aan het realiseren van één van de mooiste concertseries-vlak-bij-huis? Of kent u iemand in uw omgeving die daarvoor geknipt is? Laat het weten aan Diederik Kuenen, onze programmeur. Diederik is bereikbaar per e-mail: kamermuziek@brummencultuur.nl, of per telefoon: 06-1360 1378.

Hannes Minnaar