Kartkampioen Robert de Haan opent Scary Skelter Rally Halloween Eerbeek

Halloween Eerbeek 2018 is afgelopen zaterdag fantastische van start gegaan met de opening door burgemeester Alex van Hedel. Na de sleuteloverdracht mag Van Hedel zich vier weken lang burgemeester van Ghost Town Eerbeek noemen. De bonte stoet van de Parade trok door bomvolle straten door het centrum. Komende   zaterdag gaat de Parade op herhaling en opent Europees kartkampioen Robert de Haan om 12.00 uur op het Kerstenterrein op spectaculaire wijze de Scary Skelter Rally. Het ritje met de Dirt Kart over het parcours van de rally zal niet te missen zijn!

Daarna mogen de jonge deelnemers met hun gepimpte skelters het parcours op voor de mafste rally uit hun leven. Griezelig spannende obstakels en hindernissen maken de Scary Skelter Rally tot een waar fenomeen. Daar wil je bij zijn! Er zijn nog een paar plaatsen, dus elk kind dat past op een skelter (groot of klein) kan zich aanmelden als deelnemer van de allereerste Scary Skelter Rally! Iedereen die dat wil kan op zaterdag 20 oktober op herhaling, dan zal er een te gekke grasmaaier op het parcours zijn die zijn kunsten laat zien. Kortom: er is voor zowel deelnemers als publiek van alles te beleven tijdens de Scary Skelter Rally!

Ghost Town en Parade

De deelnemers aan de Scary Skelter Rally zijn van harte uitgenodigd om met hun Scary Skelters ’s avonds mee te rijden in de Parade. Die start op 13 oktober om 19.30 uur  vanaf het Stuijvenburchplein bij de Ghost Town Poort ter hoogte van FietsPro  en trekt in een bonte stoet naar het Oranje Nassauplein. Elke zaterdag in oktober is het centrum van Eerbeek  volledig getransformeerd in Ghost Town Eerbeek. De winkelpuien zijn veranderd in Halloweentaferelen, die het gezellig spannend shoppen maken in Eerbeek! Een van de aankopen die u kunt doen is het Ghost Town Spooky Story Book: het boekje met Halloweenverhalen op basis van de thema’s van de winkelpuien van Ghost Town. Het boekje is te koop bij boekhandel Hendriks, Primera en de receptie van recreatiepark Coldenhove in Eerbeek.

Halloween Run

Zaterdag 20 oktober start om 19.30 uur op het Oranje Nassauplein de Halloween Run die geopend wordt door schaatskampioen Stefan Groothuis. Deelnemers rennen voor hun leven op een parcours van 2,5 kilometer, dwars door het centrum  van Eerbeek en door gebouwen zoals de bibliotheek. Om 19.30uur start ook voor de laatste keer deze editie de Parade, ook van het Oranje Nassauplein. De stoet trekt vandaar naar het Stuijvenburchplein. Na de Parade kan iedereen even bijkomen van alle griezeligheden met een zalig Halloweendrankje in de Monstercafe’s op het Oranje Nassauplein en het Stuijvenburchplein.

Op 27 oktober sluiten we Halloween Eerbeek 2018 af met de Halloween Ride en Party.

Meer informatie is te vinden op www.halloweeneerbeek.nl

Opening Halloween Eerbeek zaterdag 6 oktober - Foto; Gerrit van de Pol

Opening Halloween Eerbeek zaterdag 6 oktober – Foto; Gerrit van de Pol

One Reply to “Kartkampioen Robert de Haan opent Scary Skelter Rally Halloween Eerbeek”

Comments are closed.