KasteelKidsClub middag op kasteel Rosendael donderdag 2 mei

Op de KasteelKidsClub kan je zelf met je ouders en/of grootouders diverse activiteiten doen. Van spelletjes tot leuke knutselprojecten. Elke middag is anders! De KasteelKidsClub is gevestigd in het Beleef!souterrain van het kasteel. Op donderdagmiddag 2 mei start de KasteelKidsClub om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur.Park Rosendael
Voor of na de KasteelKidsCLub kunnen kinderen met de Beleef! Plattegrond het park ontdekken. Durven zij over de kettingbrug of over het blotevoetenpad? In park Rosendael is zoveel te zien en te doen, voor volwassenen en kinderen! Het park compleet met bijzondere boomsoorten, blote voetenpad, rozentuin maar ook met de tuinsieraden als de Bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen trekt zelfs bezoekers vanuit het buitenland. Het park is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Kasteel
Reserveer ter plaatse ook een plek voor de rondleiding kasteel. Rondleidingen in het kasteel starten meerdere malen per dag tussen 11.30 en 16.00 uur. Het kasteel is bekend om zijn donjon en zijn volledig ingerichte interieurs. De ronde toren is de grootste in zijn soort die in Nederland bewaard is gebleven.

Datum en tijd KasteelKidsClub: donderdag 2 mei, aanvang 14.00 uur (duur ca. 1,5 uur).
Entree, inclusief kasteel en parkbezoek: volwassenen € 12,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00.
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: rosendael@glk.nl.
Reserveren: niet nodig.