KasteelKidsClub middag op kasteel Rosendael

Op woensdag 25 juli kunnen kinderen deelnemen aan de KasteelKidsClub op kasteel Rosendael. De middag begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

Op de KasteelKidsClub kunnen kinderen meedoen met diverse doe-activiteiten. Van spelletjes tot een speurtocht tot leuke knutselprojecten. Elke middag is anders! De KasteelKidsClub is gevestigd in het Beleef!souterrain van het kasteel.

Het is mogelijk om ter plaatse ook een plek voor de rondleiding in het kasteel te reserveren of het park te bezoeken met de Beleef!plattegrond. Rondleidingen in het kasteel starten meerdere malen per dag tussen 11.30 en 16.00 uur.

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien.

  • Datum en tijd: woensdag 25 juli, aanvang 14.00 uur (duur ca. 1,5 uur).
  • Entree, inclusief kasteel en parkbezoek: volwassenen € 9,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00.
  • Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
  • Informatie via de receptie van kasteel Rosendael: tel. (026) 364 46 45 of rosendael@glk.nl. Reserveren niet nodig.
Souterrain Kasteel Rosendael - Foto; Geldersch Landschap & Kasteelen

Souterrain Kasteel Rosendael – Foto; Geldersch Landschap & Kasteelen