Kerstconcert Vrouwenkoor Phoenix en Mannenkoor de IJsselzangers

Misschien heeft u het zelf meegemaakt, het Christmas Proms 2017 concert van het mannenkoor de IJsselzangers in een stampvolle Buitensociëteit. Of anders heeft u er vast van gehoord of over gelezen. Het concert was van een ongekende kwaliteit en de reacties waren meer dan lovend.

Lokale kranten noemden het concert “loepzuiver met veel momenten van kippenvel”.

Kort na die avond werd besloten hieraan een vervolg te geven met een

CHRISTMAS PROMS 2018. Dit jaar op VRIJDAG 14 December om 20:00 uur in de verwarmde, vernieuwde en in kerstsfeer gebrachte Walburgiskerk te Zutphen, Kerkhof 3, die om 19:00 uur haar deuren voor u zal openen.

De vijfentwintig mannen van de IJsselzangers gaan u samen met de zestig dames van het Brummens vrouwenkoor Phoenix een prachtige avond bezorgen.

De beide dirigenten, Paul Michèl Tijssen en Klaas van der Hoeven, hebben met hun koor nationaal en internationaal bekende nummers ingestudeerd. Na een periode van hard werken nadert het moment waarop de bezoekers van het concert worden meegenomen in een programma dat zo speciaal bij het kerstfeest past.

Foto; Vrouwenkoor Phoenix

Foto; Vrouwenkoor Phoenix

Aan dit concert werken verder mee sopraan Marlieke Haandrikman, tenor Harry Dolleman, pianiste Tatiana Laryna en organist Jeroen Pijpers.

De IJsselzangers en Phoenix zullen ook een aantal nummers samen zingen. En een kerstconcert zou niet compleet zijn zonder samenzang. Dus ook het publiek zal die avond meerdere keren mogen meezingen met de koren.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen en kaarten zijn te verkrijgen bij leden van beide koren. Ook kunt u kaarten aanvragen via de website van de IJsselzangers: www.ijsselzangers.nl. Tenslotte zijn kaarten ook verkrijgbaar bij Drogisterij Troost in Brummen, Walle Tempelman in Zutphen en de Readshop in Warnsveld. ( Gelieve contant betalen.)

De toegangsprijs voor dit bijzondere concert bedraagt € 15,00 –

kinderen t/m 12 jaar € 5,00.

Liefhebbers van koormuziek in kerstsfeer:

“Komt 14 december naar de Walburgiskerk”.