Kiboe-vrijwilligers ontvangen alsnog hun bikkel

Eerder dit jaar ontvingen tien jeugdvrijwilligers van de Eerbeekse kinderboerderij Kiboe uit handen van burgemeester Alex van Hedel een Brummense bikkel. Drie van hen konden niet bij de uitreiking aanwezig zijn. Reden voor burgemeester Alex van Hedel om hen alsnog persoonlijk te feliciteren en de bijhorende bikkel te overhandigen.

Zaterdag 2 september bezocht de burgermeester Els Bannink en Amber van Heerik op de Kiboe en reikte hen de bikkel voor hun onderscheiding uit. Het laatste vrijwilliger die op een ander moment de bikkel nog uit handen van de burgemeester ontvangt is Jesse de Hoop.

Met het jeugdlintje de Brummense Bikkel zet de gemeente Brummen kinderen en jongeren die een bijzondere prestatie hebben verricht in het zonnetje. De jury is van mening dat de Kiboe-groep de Brummense Bikkel verdient omdat zij al gedurende een langere tijd, in weer en wind, met storm en regen en altijd met heel veel liefde, alle dieren voeren, water geven, knuffelen en verzorgen. De leeftijd van deze waardevolle hulpen van de Kiboe varieert van 10 tot en met 17 jaar.