Kim gaat goed

Vanavond zouden we In de uitzending van “ De week draait door” contact hebben met Kim Biezeman en haar familie, wat helaas op dat moment niet lukte.

Dat kan gebeuren maar gelukkig hoorden we na de uitzending via moeder Anouska dat het goed gaat met Kim.

Kim Biezeman - Foto; Bertina Timmer

Kim Biezeman – Foto; Bertina Timmer

Vandaag heeft Kim een beetje last van de kuit gehad maar met een goede massage kon ze haar weg vervolgen. En lopen doet ze voor de Alzheimerstichting Nederland zoals u weet.

Voor dat goede doel en vanwege persoonlijke redenen is ze de Vierdaagse van Nijmegen aan het wandelen en dat is een zware manier om geld op te halen deze week. Want wat is het warm om te lopen en niets dan lof voor Kim die doorzet in haar wandeltocht en omdat het zo warm is een extra grote pluim. Het gaat goed met haar, zo laat moeder Anouska weten,  maar ook met haar doel want Kim heeft inmiddels meer dan 500 Euro  bij elkaar gelopen voor de stichting Alzheimer Nederland.

We hopen volgende week in een nieuwe aflevering van “ De Week Draait Door” , verder verslag te doen van Kim’s Nijmeegse Vierdaagse.

https://sportieveacties.inactievooralzheimer.nl/actie/kim-biezeman?utm_source=kentaa&utm_medium=whatsapp&utm_campaign=alzheimer-nederland&amount=0.0

Vanavond 18 juli in De Week Draait Door

Vanavond was Kim Biezeman te gast in De Week Draait Door, zij loopt voor Alzheimer Nederland