Kim heeft de Via Gladiola gehaald

Kim Biezeman (13 jaar) uit Leuvenheim heeft de 102e  Vierdaagse van Nijmegen, als sponsorloop voor de  Stichting Alzheimer Nederland gewandeld. In de, deze week, verzengende hitte van de mooie Nijmeegse omgeving heeft ze het, samen met haar vader, vol gehouden en totaal 120 km gewandeld. U weet de reden van deze enorme opgave die zij zichzelf heeft opgelegd en waarvoor zij natuurlijk een dikke pluim verdient.

Kim heeft dagelijks 30 km voor de Stichting Alzheimer Nederland gewandeld, omdat haar opa de ziekte van Alzheimer heeft, en haar oma zeer onlangs is overleden aan de ziekte van Alzheimer.

Kim heeft in totaal het bedrag van € 533  bij elkaar heeft gelopen, in haar actie voor Stichting Alzheimer Nederland.

https://sportieveacties.inactievooralzheimer.nl/actie/kim-biezeman?utm_source=kentaa&utm_medium=whatsapp&utm_campaign=alzheimer-nederland&amount=0.0

Als u nog verder van haar belevenissen wil horen; woensdag aanstaande, 25 juli aanstaande is zij in de studio van RTV Veluwezoom bij “ De week draait door” van 19u tot 20u. Kim zal in de uitzending verslag doen van haar belevenissen in Nijmegen en omgeving. U bent uiteraard van harte uitgenodigd mee te luisteren op 107.5 FM of via de stream op de website van RTV Veluwezoom.