Koffieconcert Eendracht Eerbeek

Zondag 19 mei a.s. geeft het fanfareorkest van muziekvereniging Eendracht haar jaarlijkse koffieconcert voor de muziektent aan ’t Hungeling in Eerbeek. De organisatie is in handen van de dit jaar jubilerende Stichting Muziek En Theater (MET). Het concert begint om 11:00 uur, de toegang is gratis en voor koffie, thee en fris wordt gezorgd door de vriendenclub van Eendracht.

Eendracht Eerbeek Koffieconcert 19 mei 2019

Eendracht staat onder leiding van Jaap Musschenga. Alweer 4 jaar is hij muzikaal eindverantwoordelijk voor de hoofdmacht van de Eerbeekse muziekvereniging. Werken die het orkest zondag 19 mei zal gaan spelen zijn o.a. ‘Red & Black’ (Marco Middelberg), ‘The Living Daylights’ (John Barry) en ‘Elvis in concert’ in een arrangement van Peter Kleine Schaars.

Het fanfareorkest bestaat uit 56 muzikanten die in leeftijd varieren van 13 tot 73 jaar. Eendracht investeert al jarenlang stevig in ‘Muziekonderwijs voor Kinderen’. De oprichting van stichting KIEMM in 2011 en een groot scala aan naschoolse muziekworkshops die worden gegeven onder de noemer Muziek Maak Je Samen (MMJS) zijn daarvan de meest zichtbare onderdelen. Het resultaat is honderden kinderen die de afgelopen jaren via Eendracht kennis hebben gemaakt met muziek.