Kracht & Vlugheid Eerbeek in gloednieuwe gymzaal

Afgelopen week is de Eerbeekse vereniging Kracht & Vlugheid verhuisd naar de gloednieuwe gymzaal in de nieuwbouw aan de Lorentzstraat.

Dankzij de hulp van een heel aantal leden, ouders en niet te vergeten een verhuiswagen met chauffeur van Schotpoort, zijn alle materialen en toestellen van de vereniging overgebracht naar de nieuwe zaal.

De oude gymzaal heeft circa 45 jaar trouwe dienst gedaan, maar was nu echt dringend aan vervanging toe. De nieuwe kleedkamers, toiletten en douches zijn weer fris en schoon. In de nieuwe zaal is nu veel licht en ruimte, op zonnige dagen blijft het lekker koel.

In deze grotere zaal is ook alle ruimte voor nieuwe leden, van jong tot oud. Naast gym (ouder-kind en jeugd), turnen en een springgroep (trampolines), is er ook lesaanbod voor zumba, streetdance, BBB, bewegingsleer, sportfit50+ en nog veel meer. Ons eigen heren-volleybal team blijkt ook goed te zijn in verhuizen, bedankt heren! Zie onze website voor het aanbod:  www.krachtenvlugheid.eu

Wie nieuwsgierig is naar de mooie, nieuwe zaal, kom gerust eens kijken en/of meedoen met één van de vele lessen uit ons aanbod. Na de zomervakantie zullen alle lessen starten in deze moderne gymzaal. We zien je graag komen, tot snel!