LET OP: Wijziging intocht Wandel4Daagse Eerbeek!

Eerbeek – De intocht van de Wandel4daagse Eerbeek naar het kermisterrein op donderdag 23 mei is op het laatste moment gewijzigd vanwege de verkiezingen. De Eerbeekse Via Gladiola is daarom dit jaar niet op het Derickxkamp, maar op de Smeestraat/Dr Gunningstraat. Ook het defilé vindt plaats op de Smeestraat.Vanaf de Broerenstraat gaat de intocht niet schuin links naar de Derickxkamp, maar slaat direct links af de Smeestraat in. Aan het einde van de Smeestraat gaat het rechtsaf naar de Dr Gunningstraat en vandaar het kermisterrein op.
Het stembureau in het Rode Kruisgebouw bij de Bhoele is tussen 19.00 en 20.00 uur alleen bereikbaar via het voetpad dat achter de Bhoele langsloopt. Er kan niet geparkeerd worden voor het Kruisgebouw, vanwege het opstellen voor de intocht op de Handelstraat.

Wel kan er aan de andere kant van de Bhoele op de parkeerplaatsen aan de Handelstraat aan de zijkant van de Bhoele geparkeerd worden. Vandaar loopt een voetpad achter de Bhoele langs rechtstreeks naar het stembureau in het Kruisgebouw. Tussen 20.30 en 20.45 uur is het stembureau minder goed bereikbaar, omdat de meer dan 1000 deelnemers aan de Wandel4Daagse op dat moment voor het Kruisgebouw langs naar de Handelstraat lopen. Dit ongemak is helaas niet te voorkomen.