Lions Zuid-Oost Veluwe doneert aan KWF

Overhandiging opbrengst Gert-Jan Scholten memorial/Happen & Trappen ’18

Op 8 juli van dit jaar organiseerde Lions Club Zuid-Oost Veluwe voor de 2e keer Happen & Trappen. Dit jaar werd dit evenement opdragen aan Gert-Jan Scholten, die eerder dit jaar is overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Gert-Jan was een gewaardeerd en actief lid van Lions.

Happen & Trappen is een recreatieve fietstocht voor het hele gezin, waarbij de deelnemers onderweg op een diverse locaties even stoppen om iets te drinken of te eten bij interessante lokale bedrijven.

Recent heeft Lions Zuid-Oost Veluwe de opbrengst van het evenement kunnen vaststellen. En men is verheugd om een bedrag € 2.505,33 te mogen doneren aan het KWF.

Op donderdag 4 oktober is dit bedrag namens Lions symbolisch overhandigd door Peter de Wild aan Nadja Jonkers van KWF Eerbeek. In haar dankwoord gaf Nadja Jonkers aan bijzonder blij te zijn met deze donatie die tot stand is gekomen door deelname van vele dorpsgenoten aan de Gert-Jan Scholten memorial. “Het eindbedrag van ruim € 2.500 is echt fantastisch! Het zal door KWF worden besteed aan kankeronderzoek, voorlichting over het voorkomen van kanker en aan patiënten ondersteuning”.

De opbrengst van Happen & Trappen ‘18 is tot stand gekomen dankzij de vele enthousiaste deelnemers aan dit evenement, maar zeker ook door gewaardeerde medewerking van Fietspro (als hoofdsponsor), Grand Cafe De Korenmolen, Domein Hof te Dieren, Zuivelhoeve Dieren, “Vlees uit Eerbeek”, Hoeve De Bonte Bentheimer, Eerbeeks IJsloket, Multimedia 2000, Regiobode en Brummens Weekblad.

Door de vele positieve reacties op Happen & Trappen is het besluit genomen om in 2019 voor de derde keer dit evenement te organiseren.

In december organiseert Lions Zuid-Oost Veluwe opnieuw een leuk evenement voor het gehele gezin of voor vriendengroepen. Noteert u alvast de datum 16 december in uw agenda? Meer informatie volgt binnenkort

Over Lions:

Lions helpen waar zij kunnen en niet alleen omdat het een van de belangrijkste doelstellingen van de Lionsorganisatie is. Zij doen dat gewoon graag en op allerlei manieren. Iedere Lionsclub organiseert acties en evenementen, om fondsen te werven voor goede doelen, door zelf de handen uit de mouwen te steken en als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Peter de Wild overhandigd symbolisch het bedrag aan Nadja Jonkers van KWF Eerbeek

Peter de Wild overhandigd symbolisch het bedrag aan Nadja Jonkers van KWF Eerbeek