Lisa Westerveld, Tweede Kamerlid voor GroenLinks, komt naar Brummen.

Op woensdagavond 27 september kun je Lisa Westerveld Tweede Kamerlid voor GroenLinks ontmoeten in de grote zaal van Concordia, Engelenburgerlaan 1 in Brummen.
Lisa Westerveld is geboren in Aalten en getogen in Lintelo. Ze studeerde filosofie in Nijmegen en zit sinds maart voor GroenLinks in de Tweede Kamer. Haar deskundigheid ligt vooral op het gebied van onderwijs en jeugd. In Brummen komt ze vertellen waarom ze politiek zo leuk vindt en waarom ze voor GroenLinks kiest. En ze gaat graag in gesprek met de aanwezigen. Vragen vooraf mailen naar groenlinkseerbeekbrummen@gmail.com is eveneens mogelijk.
De entree is vrij maar graag vooraf aanmelden ( groenlinkseerbeekbrummen@gmail.com ).
De grote zaal van Concordia gaat om 19.30 open. Tot 20 uur is er life muziek. Om 20 uur wordt er begonnen.
https://www.facebook.com/Groenlinkseerbeekbrummen/

GroenLinks doet komend jaar mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Brummen. Er zijn al verkennende bijeenkomsten geweest, en er is een programma in de maak.
GroenLinks geeft aan nog hulp te kunnen gebruiken ! Er moet campagne gevoerd worden, en er zijn kandidaten voor de gemeenteraad nodig, en er is allerlei organiseer-werk te doen rondom campagne en raadsondersteuning. Daarbij zijn zowel mensen nodig die graag politiek bedrijven als mensen die graag op de achtergrond regelen, plannen en organiseren.
Heeft u belangstelling om iets te doen voor GroenLinks in de gemeente Brummen, stuur dan een mail naar
groenlinkseerbeekbrummen@gmail.com

Foto @ Lisa Westerveld

Foto @ Lisa Westerveld