Live verslag van de Midwinter Marathon bij Omroep Gelderland

APELDOORN – De jaarlijkse Midwinter Marathon komt er weer aan. Duizenden hardlopers hebben zich ingeschreven om zondag 3 februari deel te nemen aan deze hardloopwedstrijd. Omroep Gelderland doet live verslag zodat je niets hoeft te missen van dit koude, maar spannende evenement.
De Midwinter Marathon wordt op 3 februari voor de 46ste keer georganiseerd en is daarmee het oudste hardloopevenement van Nederland.

Bijzondere kenmerken
De Midwinter Marathon is in meerdere opzichten uniek. Zo is het winterse evenement nog nooit afgelast waardoor het al jaren onafgebroken plaatsvindt. Daarnaast heeft het evenement een prachtig parcours dat begint en eindigt op de ‘koninklijke’ Loolaan. Tussendoor genieten de deelnemers van de heuvelachtige en beboste omgeving van Apeldoorn. Het parcours werd bij meerdere edities voorzien van een flinke laag sneeuw. Ook bijzonder aan de Midwinter Marathon is dat de organisatie geheel in handen ligt van vrijwilligers.

Op zondag 3 februari doet Omroep Gelderland tussen 14.30 en 16.00 uur live verslag langs de route en neemt jou mee naar de spannendste momenten uit de hardloopwedstrijd. Met zo’n 15.000 deelnemers belooft het ook dit jaar weer een groot succes te worden.

De wedstrijd is live te volgen via het Facebookaccount van Omroep Gelderland en Gelderland Sport, YouTube, TV Gelderland en de app van Omroep Gelderland. Live-uitzending gemist? Geen probleem! Om 17.20 uur zetten we alle hoogtepunten nog een keer op een rij (daarna ieder uur herhaald). Terugkijken kan ook via Uitzending Gemist.