Meer over Nick Boersma

Presentatie: Nicky’s Flashback 80’s

Mijn naam is Nick Boersma, geboren in 1990. Ik heb dus de jaren 80 niet zelf meegemaakt. Maar waarom jaren 80 muziek zal u denken?

Ik denk dat het 2003 of 2004 zal zijn geweest dat ik voor het eerst in aanraking kwam met 80’s muziek en dit komt door het Playstation spel “Grand Theft Auto – Vice City”. Een spel dat zich afspeelt in 1986, en wanneer je daar in auto’s rijdt kun je radiozenders kiezen met uiteraard heel veel jaren 80 muziek.

Denk aan:”Waiting for a girl like you” van Foreigner en “Self Control” van Laura Banigan. Ik vond dat zulke mooie muziek dat ik er gelijk ben ingedoken en kocht vrij vlot een 4-dubbel cd met the best of 80’s muziek.

Later dat jaar kocht ik mijn eerste pick-up en struinde ik wekelijks de kringloop af om jaren 80 singels en lp’s te scoren. Als je aan mij vraagt wat de beste 80s acts zijn dan zeg ik: Bronski Beat, Modern Talking & Matt Bianco (de laatste komt gelukkig eens in de zoveel jaar nog terug naar Nederland voor een concert, waar ik altijd graag naartoe ga!)

Als u op de hoogte wilt blijven volgt u mij dan op mijn facebookpagina: Nickysflashback80s
Dus luister elke vrijdagavond tussen 21.00 en 22.00 naar Nicky’s Flashback 80’s op Veluwezoom FM, en geniet van het authentieke geluid van mijn eigen vinyl collectie!