Met de gids op stap op Veluwezoom – Lente

Ga samen met de gids op pad op zondag 7 april van 14.00 – 16.00 uur en laat je verrassen door de prachtige lente sfeer van Nationaal Park Veluwezoom. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er van alles over. Bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen, je vindt dit allemaal op Veluwezoom! Aanmelden doe je via Natuurmonumenten.nl. Kosten voor deelname aan deze activiteit voor volwassenen zijn € 5,00 voor leden van Natuurmonumenten en € 8,00 voor niet-leden, kinderen van OERRR en kinderen leden betalen € 4,00 en kinderen niet-leden € 7,00.

Dieren op Veluwezoom
Er bestaat natuurlijk een kans dat je tijdens de wandeling oog in oog komt te staan met herten, wilde zwijnen, IJslandse paarden of Hooglanders. In elk geval kunnen we de sporen van deze dieren zoeken. Zeker als het gesneeuwd heeft!

Uitzicht
Geniet bij helder weer van het prachtige uitzicht op het Herikhuizerveld en het IJsseldal.

Praktische info:
• Datum en tijd: zondag 7 april van 14.00 tot 16.00 uur.
• Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.
• Aanmelden van tevoren online via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentra
• Neem eventueel een verrekijker mee.
• Doe stevige schoenen aan.

Bereikbaarheid
In verband met het milieu en de beperkte parkeergelegenheid, raden wij aan gebruik te maken van openbaar vervoer of op de (elektrische) fiets te komen. Nationaal Park Veluwezoom is goed bereikbaar met de trein (sprinter Arnhem – Zutphen v.v.) en er is een goede busverbinding. Vanaf het station in Rheden en de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Bezoekerscentrum.