Molenfestijn 2018

Voor de 4de keer vind er, tijdens nationale molendag, In Eerbeek weer het Molenfestijn plaats. De datum voor deze editie is 12 Mei. Zoals u gewend bent is er dit jaar weer een gezellige mengelmoes van deelnemers geselecteerd.

Het Molenfestijn wordt gehouden rondom de Eerbeekse Oliemolen die deze dag uiteraard zal draaien. Een team van vrijwillige molenaars gaat u alles vertellen over de molen en het olieslaan.

Het Molenfestijn begint om 11 uur en duurt tot 16 uur. Op onze markt kunt u heerlijke streekproducten proeven en kopen, ook hebben we dit jaar weer een selectie oude ambachten die gedemonstreerd worden. Kunst krijgt dit jaar veel aandacht, er is een Papier kunstenares en een houtkunstenaar die terplekke prachtige stukken maakt. De beeldhouwster geeft tijdens het Molenfestijn workshops zodat u kan ontdekken of dit misschien iets voor u is.

Ook lokale ondernemers krijgen hier de ruimte zoals oa bloemsierkunst, Bon Bons een Bierbrouwer enzovoorts. De Kraam van het Molenfestijn zelf is gevuld met handwerk van mensen uit de omgeving.

De Brandweer van Eerbeek is nog opzoek naar nieuwe vrijwilligers voor hun korps en geven demonstraties van hun werk.

Restaurant Grand Cafe De Korenmolen heeft dit jaar een speciale menukaart voor de bezoekers en bakt ook dit jaar weer de lekkerste hamburgers.

Iedereen is welkom op het Molenfestijn evenement.

Info voor agenda

Datum: 12 Mei 2018
Tijd: van 11:00 uur tot 16:00 uur
Adres: Kanaalweg 3 te Eerbeek
Parkeren en toegang: Gratis