Muziek Maak Je Samen

Nieuwe naschoolse muzieklessen in Eerbeek.

We weten steeds meer over het nut van muziekonderwijs voor kinderen. Het is goed voor het brein, het leert kinderen te luisteren naar elkaar en zorgt er zo voor dat het kinderen helpt in hun sociale ontwikkeling. Misschien nog wel veel belangrijker dan al deze nuttige effecten is dat het ontzettend leuk is om samen muziek te maken.

Sinds 2011 verzorgt stichting KIEMM (Kinderen In Eerbeek Maken Muziek) muzieklessen voor alle kinderen in groep 6 van de basisschool. Steeds vaker kwam de vraag of er ook iets georganiseerd kon worden voor jongere kinderen. Daar is nu de mogelijkheid voor.

Zit uw kind in groep 3, 4 of 5? Vindt u het belangrijk dat uw kind spelenderwijs in aanraking komt met zingen, muziekinstrumentjes spelen, noten lezen en alle anderen aspecten van muziek? Dat kan nu in de korte cursus ‘Muziek Maak Je Samen’ die op alle scholen in Eerbeek (na schooltijd) wordt georganiseerd.

Onder leiding van Thea Lebbink wordt gestart op dinsdag 5 maart van 14.30 tot 15.15 uur op de Sterrenbeek. Op 7 mei gaat er ook een cursus van start op de Triangel/Spr@nkel. Na de zomer volgen er cursussen op de andere basisscholen. Zes weken gaan kinderen aan de slag met elkaar met zoveel mogelijk toffe muzikale dingen. Tijdens een feestelijke Muziek Maak Je Samen slotconcert kunnen ouders, broertjes, zussen, opa’s en oma’s daarvan genieten.

Bent u geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u mailen naar mmjs@eendracht-eerbeek.nl

of bellen met  06 23106677. De kosten voor 6 lessen “Muziek Maak Je Samen” bedragen €25. Bij 10 inschrijvingen gaan de lessen door. Samen Muziek Maken is namelijk veel leuker!

Muziek Maak je Samen is een gezamenlijk initiatief van Stichting KIEMM (Kinderen in Eerbeek Maken Muziek) en muziekvereniging Eendracht uit Eerbeek.

Eendracht muziek start hier