Natuurdag op het landgoed Leusveld! (herhaald bericht).

Kom zondag 3 juni naar de Natuurdag op het landgoed Leusveld!

Intro
Op zondag 3 juni is er op het landgoed Leusveld de jaarlijkse Actieve Natuurdag. Een dag vol activiteiten, muziek, een informatiemarkt en een foodplein waar lokale horeca streekgebonden producten aanbiedt. Dit alles dankzij de vele actieve ondernemers uit de omgeving. De toegang is gratis. Je bent van harte welkom vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur.

Een unieke kans om het Leusveld te ontdekken en te genieten. Het programma van deze dag biedt een nog breder aanbod dan vorig jaar.

Programma
De boswachters van Natuurmonumenten zijn gastheer. Er zijn excursies naar de prachtige orchideeën die bloeien op het Leusveld, er is een fietstocht uitgezet en net als vorig jaar is er een plein vol met kinderactiviteiten op het Robin Hood veld. Kinderen kunnen nestkastjes timmeren, waterdiertjes zoeken, boomklimmen, ponyrijden en nog veel meer.

Er is een smulplein met een gezellig terras waar je kunt eten en drinken. Ambachtelijk ijs, een wijnproeverij en een ruim aanbod van heerlijke zelfgemaakte producten. Het evenement wordt opgeluisterd met muziek van het stoere Brummense vriendenkoor Hardkoor, René Prop, harmonieorkest DES uit Hall en Chic en Shanty-koor.

Laat je inspireren door een houtkunstenaar of bezembinder, ga handboogschieten of volg een training op een speciaal mountainbikeparcours.

De natuurmarkt is er natuurlijk ook voor de natuur- en tuinliefhebbers. Er zijn meer dan 15 kraampjes met informatie over natuurbeheer, natuureducatie en natuuractiviteiten. De natuurorganisaties vertellen u graag meer!

Praktische info

  • Zondag 3 juni 10:00-16:00
  • Locatie: rondom huis Leusveld, Rhienderensestraat 22 in Hall
  • Kom met de fiets!
  • Parkeren € 2, –

Meer informatie: https://www.natuurmonumenten.nl/leusveld