Netwerkbijeenkomst 15 maart over “De kracht van oost” in het Cleantech Center Zutphen

Op donderdag 15 maart verzorgt de VVD in Zutphen de netwerkbijeenkomst ‘De kracht van Oost-Nederland’. 

Het oosten van Nederland doet het economisch gezien beter dan gemiddeld. Het aantal bedrijven in de regio groeit gestaag en de banengroei neemt sneller toe dan in de rest van Nederland. Dit blijkt uit het onderzoek ‘De kracht van Oost-Nederland’ (2016) waarvan prof.dr. Oedzge Atzema projectleider is geweest.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst zal Oedzge Atzema spreken over de economische trends in en de toekomst van onze regio. Zoals de potentie van deze regio en wat er nodig is om deze optimaal te benutten.

Rogier de Haan, Incubatormanager van het Cleantech Center in Zutphen spreekt over de kansen voor starters in Cleantech. Tevens presenteert hij het Startup Accelerator Programma van het Cleantech Center.

In een paneldiscussie gaan verschillende lijsttrekkers uit de regio (Zutphen, Bronckhorst, Lochem, Voorst en Doesburg) met elkaar en het publiek in gesprek. Ter afsluiting is er een netwerkborrel.

De netwerkbijeenkomst ‘De kracht van Oost-Nederland’ vindt plaats op donderdag 15 maart van 16:00 tot 18:00 uur in de Broodfabriek van Pakhuis Noorderhaven in Zutphen. Aanmelden kan via www.cleantechcenter.nl/evenementen.

Er zijn geen kosten aan verbonden.