Nieuw logo voor Mondolia

Na 71 jaar heeft muziek- en amusementsvereniging Mondolia uit Oosterhuizen een nieuw logo in gebruik genomen. Tijdens de ledenvergadering op maandag 12 november heeft voorzitter Hugo Hoitink het logo onthuld. Met een druk op de knop en onder tromgeroffel werd het logo op een beeldscherm aan de leden getoond. Het logo werd met applaus ontvangen. Daarna was er voor elk lid van de vereniging een tompouce met het nieuwe logo. De leden hebben er van genoten.

Logo opbouw

De vereniging vond het tijd worden voor een nieuw logo. Een logo wat beter aansluit bij de vereniging en uit tekst met afbeeldingen bestaat. Zo is de letter M van muzieknoten gemaakt. Daarnaast zijn er pianotoetsen verwerkt in de opening van de letter O. Deze toetsen verwijzen naar de toetsinstrumenten, die binnen de vereniging worden gebruikt. Zoals melodica’s, de accordeons, keyboards, bas en piano. De letter i is in de vorm van een microfoon weergegeven. Er wordt binnen de vereniging veel gezongen, daarom mocht een microfoon niet ontbreken. En de spotlights verwijzen naar het showelement dat vaak aan nummers wordt toegevoegd, denk aan sketches en dansjes tijdens de uitvoering. Kortom een logo dat bij de vereniging past.

Sociale media

Sociale media is niet meer weg te denken in de huidige tijd. Dus Mondolia doet daar ook aan mee. Zo hebben ze een website. Deze is ook in een nieuw jasje gestoken. Er is met meer kleur gewerkt, dan in de oude versie. De inhoud is ongeveer gelijk gebleven. Kijk gerust op
www.mondolia.nl. Er wordt al geruime tijd gebruik gemaakt van een
facebookaccount , twitteraccount (Muziek- en amusementsvereniging Mondolia), maar een instagramaccount ontbrak nog. Dus heeft de vereniging sinds de ledenvergadering ook een instgramaccount. Het account is: mavmondolia. En filmpjes van de uitvoering staan op een eigen Mondolia-youtube-kanaal. Mondolia gaat op het gebied van sociale media dus ook met de tijd mee.

Uitvoeringen 2019

De data van de uitvoering in 2019 zijn inmiddels ook bekend. Deze worden op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 gehouden in het Boshuis, kerkweg 2 in Klarenbeek. Afgelopen jaar heeft de vereniging voor het eerst haar uitvoering in het Boshuis gehouden, omdat ze niet meer terecht konden bij de Nieuwe zweep. In januari zal de kaartverkoop weer van start gaan.