Nieuw op te starten Studiekring in bibliotheek Brummen

Op zoek naar een leuke uitdaging?

Leden van Studiekringen50plus blijven bij de tijd

Als 50-plusser nog breed actief willen blijven, of na of naast een actieve baan nieuwe mensen willen ontmoeten? Geestelijk zo actief mogelijk willen blijven? Dan is een Studiekring misschien een mooie gelegenheid.

In navolging van de succesvolle opstart in andere plaatsen in Nederland gaat bibliotheek Brummen|Voorst ook in Brummen een studiekring opstarten.

Een studiekring is zeer geschikt voor 50-plussers (dames en heren), die er plezier in hebben om geestelijk actief bezig te blijven.  Het woord studie mag wat zwaar klinken, maar niets is minder waar.

In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die met elkaar gedeeld kunnen worden.

Dit is een mooie manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen te blijven.

De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit te kijken.

Eén maal per twee weken komt de studiekring bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. Voor belangstellenden is er op dinsdagmiddag 10 april om 14.00 uur een mogelijkheid om kennis te komen maken met het fenomeen Studiekring. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in Bibliotheek Brummen, Graaf van Limburg Stirumplein 10.

Meer info zie ook www.studiekring50plus.nl