Nieuwjaarsreceptie in teken van ‘sport en bewegen’

Woensdag 2 januari 2019 vanaf 19.30 uur

Het gemeentebestuur van Brummen houdt op woensdagavond 2 januari 2019 een nieuwjaarsbijeenkomst voor alle inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven in de gemeente Brummen. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom in de centrale hal van het gemeentehuis aan de Engelenburgerlaan 31 in Brummen.

Ook dit jaar is er weer gekozen voor een centraal thema voor de bijeenkomst. Gekozen is dit keer voor het onderwerp ‘sport en bewegen’. Het belooft een bijzondere avond te worden met diverse activiteiten in het teken van dit thema. Er is voor ieder wat wils, zowel voor jongeren als ook voor mensen op leeftijd. Want voor jong en oud is sport en voldoende beweging belangrijk. Een vast onderdeel van de nieuwjaarsbijeenkomst is de nieuwjaarsrede uitgesproken door burgemeester Alex van Hedel. Hij zal dit ook dit jaar op een wijze doen die past bij het thema.

Inwoners die dit jaar nieuw in onze gemeente zijn komen wonen, zijn door burgemeester Van Hedel persoonlijk via een brief voor de nieuwjaarsbijeenkomst uitgenodigd. Maar de uitnodiging geldt uiteraard voor iedereen die woon, werkt en leeft in onze gemeente. Zeker ook voor hen die van sport en bewegen houden. Laat u op woensdag 2 januari 2019 verrassen!