Nieuwjaarsreceptie in teken van ‘sport en bewegen’

Sporter of vrijwilliger in het zonnetje?

Kent u iemand die een belangrijke bijdrage levert aan sport en bewegen in onze gemeente? Of die in het afgelopen jaar een bijzondere sportprestatie heeft verricht? Laat dat dan aan de gemeente weten. Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie worden een aantal van deze personen in de schijnwerpers gezet. Via het mailadres bijeenkomsten@brummen.nl kunt u iemand hiervoor voordragen. De nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur vindt plaats op woensdagavond 2 januari 2019. Alle inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven in de gemeente Brummen zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in de centrale hal van het gemeentehuis.

Een vast onderdeel van de nieuwjaarsbijeenkomst is de nieuwjaarsrede uitgesproken door burgemeester Alex van Hedel. Dit jaar is voor deze bijeenkomst gekozen voor het onderwerp ‘sport en bewegen’ als centraal thema. De bijeenkomst wordt daarom in samenwerking met de medewerkers van Stichting Sportkompas georganiseerd. Dit betekent dat er niet alleen gelegenheid is om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar ook is er een aantal activiteiten die zowel voor jong als oud interessant en uitdagend zijn.

Een groot aantal sportverenigingen, waarvan de gemeente een actueel mailadres heeft, zijn met een brief uitgenodigd voor de bijeenkomst. Maar ook alle andere (sport)verenigingen, sportaanbieders en organisaties zijn natuurlijk van harte welkom! En zoals gebruikelijk nodigt ook burgemeester Van Hedel via een brief alle inwoners uit die in dit jaar in onze gemeente zijn komen wonen. Het belooft dus een gezellige en sportieve nieuwjaarsbijeenkomst te worden! Noteer woensdag 2 januari 2019 dus maar in uw agenda!

Foto © Annelies van Klinken

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Brummen – Foto © Annelies van Klinken