OERRR BOSWACHTERSCURSUS JUNIOR – VELUWEZOOM

Neem op zondag 19 mei om 13.00 – 16.00 uur je verrekijker mee naar het Nationaal Park Veluwezoom en doe mee met de boswachterscursus junior voor kinderen van 8 -12 jaar. De kosten voor deze activiteit zijn € 4,00 voor leden en kinderen van OERRR en € 7,00 voor niet-leden. Aanmelden doe je online via de website van Natuurmonumenten.Word jij boswachter van OERRR?
Neem dan je verrekijker mee en doe mee aan de boswachterscursus junior. Je moet niet bang zijn voor een eindje lopen, want de tocht is best pittig. Maar… dan zie je ook wat en leer je veel. Wat doet de boswachter. De boswachters van Natuurmonumenten van Nationaal Park Veluwezoom moeten veel verschillende dingen weten en kunnen. Zo moeten ze weten hoe het gaat met de planten en dieren in het natuurgebied. Hiervoor moeten ze bijvoorbeeld goed met een verrekijker overweg kunnen. En ze moeten ook diersporen kunnen lezen.

Bereikbaarheid
In verband met de natuur en de beperkte parkeergelegenheid, raden wij aan gebruik te maken van openbaar vervoer of op de fiets te komen. Nationaal Park Veluwezoom is goed bereikbaar met de trein (sprinter Arnhem – Zutphen v.v.) en er is een goede busverbinding. Vanaf het station in Rheden en de bushalte loop je in ongeveer 10 minuten naar het Bezoekerscentrum.

Wie, waar en wanneer?
Voor wie: Kinderen van 8 – 12 jaar en ouders/begeleiders
Datum: Zondag 19 mei 2019
Tijdstip: Van 13:00 uur tot 16:00 uur
Waar: Vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden
Aanmelden: Via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum