OERRR ETEN UIT DE NATUUR – VELUWEZOOM

Ga op zondag 26 mei van 14.00 – 16.00 uur met de gids op zoek naar eetbare planten uit de natuur. De kosten voor deelname aan deze activiteit zijn € 4,00 voor kinderen van OERRR en leden van Natuurmonumenten en € 7,00 voor niet-leden. Dit is een gezinsactiviteit. Ouders én kinderen kopen een kaartje. Doe je mee? Meld je dan snel online aan via Natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoomDurf jij een brandnetel te plukken en te proeven?
Ga samen met de gids op zoek naar eetbare planten. Ontdek zo waar je op moeten letten als je planten wilt eten. Je gaat ruiken, voelen en proeven. Wat kun je van een plant eten? Alleen de wortels of ook de bloemen? Ook krijg je tips over het bereiden van verschillende plantenonderdelen.
Na afloop ontvang je een recept voor thuis om een gerecht met planten uit de natuur te bereiden.
OERRR is overal
Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven.

Bereikbaarheid
In het belang van de natuur en de beperkte parkeergelegenheid raden wij u aan per fiets of met openbaar vervoer te komen. Er is een goede bus- en treinverbinding naar het Bezoekerscentrum Veluwezoom.

Wie, waar en wanneer?
Voor wie: Kinderen vanaf 7 jaar en gezinnen
Datum: Zondag 26 mei 2019
Tijdstip: Van 14:00 uur tot 16:00 uur
Waar: Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden
Aanmelden: Via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten