OERRR Help de vogels de winter door – Veluwezoom

OERRR Help de vogels de winter door – Veluwezoom

Kom op 20 januari van 14.00 – 16.00 uur naar Bezoekerscentrum Veluwezoom en wordt Vogelaar van OERRR. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen van 4 – 12 jaar met 1 ouder/begeleider. De kosten hiervoor zijn voor kinderen van OERRR en kinderen en hun begeleider leden: € 4,00. Volwassenen en kinderen niet-leden betalen: € 7,00.

Help de vogels de winter door!
Veel vogels zijn vertrokken naar het zuiden om lekker in een warm land te overwinter. Maar de vogels die hier blijven moeten juist extra hun best doen om de winter door te komen.
Als het buiten vriest en er een dik pak sneeuw ligt kunnen ze best wat extra’s gebruiken.

Vogelaar van OERRR!

Ga mee met de boswachter en wordt vogelaar van OERRR. Je leert welke vogels er in de winter in je tuin of park te vinden zijn. En hoe je deze vogels goed kunt verzorgen. Ook ontdek je hoe je vogels kunt lokken. En ga je als een vogel op zoek naar je eigen kostje.

Maak een vogelsnack
Help de vogels en maak een vogelvoederhuisje. Het vogelvoederhuisje neem je natuurlijk mee naar huis. Om in je eigen tuin, balkon of park de vogels bij te voeren.

Bereikbaarheid
In het belang van de natuur en de beperkte parkeergelegenheid raden wij u aan per fiets of met openbaar vervoer te komen. Er is een goede bus- en treinverbinding tot 10 minuten loopafstand vanaf het bezoekerscentrum.

Wie, waar en wanneer?
Voor wie: Kinderen (en begeleider) van 4 – 12 jaar
Datum: Zondag 20 januari 2019
Tijdstip: Tussen 14.00 – 16.00 uur
Waar: Bezoekerscentrum Veluwezoom, Heuvenseweg 5a, Rheden
Aanmelden: via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom

Neem voor meer informatie contact op met Tonnis Boersma, 06-10225298 of t.boersma@natuurmonumenten.nl

foto: Natuurmonumenten