OERRR Natuurdag “Leer Toveren” op 30 sept

Kom op zondag 30 september naar de OERRR Natuurdag “Leer Toveren!” in Nationaal Park Veluwezoom en haal je toverdiploma. Start tussen 11.00 – 15.00 uur in het Bezoekerscentrum. De kosten voor deelname aan deze activiteit zijn € 6,00 voor kinderen van OERRR en kinderen van leden t/m 12 jaar. Kinderen die geen lid zijn betalen € 9,00. Ouders / begeleiders die lid zijn betalen de helft, namelijk leden € 3,00 en niet-lid € 4,50. Aanmelden doe je online via www.natuurmonumenten.nl/kinderen.

Toverroute
Speciaal voor jou heeft de boswachter, samen met de tovenaars en heksen, een super spannende toverroute gemaakt. Op verschillende plekken in het bos doe je behekste opdrachten met een betoverend resultaat. In het bezoekerscentrum is ook van alles te doen. Zo kunnen de kleinsten kijken naar een vertelkastvoorstelling van Bang Mannetje en kun je een wandeling maken in het bovenste bos! Geslaagd voor het vliegen op de bezemsteel, het mixen van het magische drankje en alle andere uitdagingen? Dan heb jij het toverdiploma dik verdiend!

Kom ook toveren!
Stap op je snelste toverbezem en zorg dat je erbij bent! Tussen 11.00 en 15.00 uur kan je starten met de toverroute. Kom verkleed als echte heks of tovenaar, dat maakt de Natuurdag extra leuk!

Bereikbaarheid
In verband met het milieu en de beperkte parkeergelegenheid, raden wij aan gebruik te maken van openbaar vervoer of op de fiets te komen. Nationaal Park Veluwezoom is goed bereikbaar met de trein (sprinter Arnhem – Zutphen v.v.) en er is een goede busverbinding. Vanaf het station in Rheden en de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Bezoekerscentrum.

Praktische info

  • Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Dan is dit een leuke activiteit om samen met je ouder(s) te doen. De tocht is 3 km. lang.
  • Dit is een gezinsactiviteit, ouders én kinderen kopen een kaartje.
  • Aanmelden voor een OERRR- of gezinslidmaatschap op de dag is mogelijk!
  • Tussen 11.00-15.00 kan je starten met de toverroute op de OERRR Natuurdag.
  • De OERRR Natuurdag duurt tot 17.00 uur.
Heks - Foto; Natuurmonumenten

Heks – Foto; Natuurmonumenten