Officiële start van het bezoekerscentrum Eerbeek

Afgelopen weekend was de officiële start van het bezoekerscentrum Eerbeek bij het station.Wij hebben veel belangstellenden uit Eerbeek maar ook toeristen mogen ontvangen. Leuke verhalen mogen aanhoren van mensen die veel weten van de historie van Eerbeek en Loenen. Met een rijdend spoormuseum voor de deur was de sfeer goed en werd er gekeken naar de tijdlijn met daarbij tekst en uitleg van het gebied.

We hebben een goede start gemaakt. In de maand september en oktober is er op zondag, de gelegenheid om tijdens de stop van de stoomtrein het bezoekerscentrum te bezoeken.

Aangezien wij veel vragen van mensen krijgen om vrijwilligerswerk te willen doen gaan we de komende weken kijken of met hulp van vrijwilligers het bezoekerscentrum vaker kunnen openen. Niet alleen voor toeristen maar ook voor scholen, verzorgingstehuizen, groepen geïnteresseerden en ga zo maar door.

Wij zoeken mensen die samen met ons het idee verder willen gaan uitwerken en vormgeven. Dus vind je het leuk om aan de ontwikkeling van het bezoekerscentrum mee te werken, geef je dan via de mail op. Datum 26 september 19.30 uur in het bezoekerscentrum.
Opgave: vvveerbeek@kpnmail.nl

VVV Eerbeek, Boekhandel Hendriks en Bakker ten Veen