Oldtimer toerrit op zaterdag 28 april

Deze dag zal in het teken staan van drie goede doelen:
Alp d’Huzes, Duchenne Heroes/Bikers4bart en Stichting Rett Syndroom.

Er is een groep sportieve deelnemers uit Beekbergen, Eerbeek en Tilburg die gesteund worden om een sponsorbedrag bij elkaar te krijgen dat rechtstreeks gebruikt wordt voor onderzoek naar het ultieme medicijn tegen kanker, spierdystrofie en een behandeling dat de ernstige symptomen van rett syndroom kan verhelpen.

Het inschrijfgeld per auto is € 8,– en € 5,– voor motoren (mag natuurlijk altijd meer) ongeacht het aantal inzittenden of opzittenden. Een lunch is verkrijgbaar op het pauzepunt en de opbrengst hiervan gaat naar bovengenoemde goede doelen!

De start is op zaterdag 28 april vanaf 10.30 uur bij het Ford museum aan de Tullekensmolenweg 35 in Beekbergen (poort gaat open om 9.00 uur). Het wordt een rit van ruim 75 kilometer.

Deelnemers krijgen een route mee voor onderweg, een kopje koffie met koek voor de start en een consumptiemunt voor na afloop bij het Ford museum. Een bezoek aan het Fordmuseum en de fraaie wandeltuin is deze dag voor deelnemers gratis.

Opgeven is noodzakelijk en kan per e-mail naar: cookontheroad@hotmail.com
(check de retourbevestiging) of telefonisch 06-34110548 . Opgave vóór 25 april.

Bezoekers zijn van harte welkom om de voertuigen te bezichtigen bij vertrek en terugkomst in Beekbergen (tussen 9.30 en 11.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur) en op de parkeerplaats van Coldenhove Papier in Eerbeek (tussen 12.00 en 14.00 uur).

Ook uw sponsoring wordt erg gewaardeerd!