Ook dit jaar weer een fietstocht van Lions Zuid-Oost Veluwe

Opbrengst Happen & Trappen 2019 gaat naar de Veluwse Wens Ambulance Op zondag 23 juni aanstaande organiseert Lions Club Zuid-Oost Veluwe de 3e editie van Happen & Trappen.Dit is een gezellige fietstocht van ongeveer 25 km in de omgeving van Eerbeek. De tocht voert de deelnemers over mooie routes die goed toegankelijk zijn; hierdoor is de fietstocht geschikt voor jong en oud.
Onderweg zijn op markante locaties rustplekken waar iets te zien is, en waar een consumptie wordt aangeboden (inbegrepen in de deelname). De opbrengst van dit evenement komt zoals altijd ten goede aan een goed doel. Dit jaar is ervoor gekozen om de Veluwse Wens Ambulance te steunen. Deze stichting vervoert mensen die niet lang meer te leven hebben en helpen zo hun laatste wens te vervullen. Uiteraard kunnen zij geen mensen beter maken, maar wel kunnen zij mensen een onvergetelijke dag bezorgen!

Deelname aan deze fietstocht kost € 12,50 per persoon; kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 2,50. Men kan starten tussen 11 en 13 uur bij Fietspro in Eerbeek aan de Coldenhovenseweg 6. De voorverkoop van de deelnemerskaarten vindt plaats bij Fietspro en bij Colors@Home Van Oort in Eerbeek. Op de dag zelf kan men ook kaarten kopen, maar het aantal deelnemers is beperkt tot 350, dus op=op.

De deelnemers kunnen meedoen aan een prijsvraag waar men leuke prijzen mee kan winnen, die door lokale bedrijven ter beschikking worden gesteld. Op de start en-finish locatie zijn bordjes met een aantal letters te vinden. Met deze letters kan men een zin maken. Onder degenen die bij terugkeer bij Fietspro de juiste zin inleveren worden prijzen verloot.

Doe mee met familie en vrienden en steun de Veluwse Wens Ambulance financieel en help hierdoor om laatste wensen in vervulling te laten gaan.

Happen en Trappen 2019 wordt mogelijk gemaakt door Fietspro (hoofdsponsor) en door Deltacare Dienstverlening, Gebroeders Frituur, Camping De Bosgraaf, Van Ark Tweewielers, De Plakkerij Eerbeek, Grand café de Korenmolen, Kasteel ter Horst, Centraal Beheer, Van der Giesen autoshop, Hoeve De Bonte Bentheimer, Apotheek Eerbeek, Plus Van Tetering Eerbeek en Dorpsgarage Elshof.
Meer informatie is te zien op www.lions-zo-veluwe.nl