Opbrengst Happen & Trappen ’18 gaat naar KWF

Lions Fietstocht Gert-Jan Scholten Memorial

Lions Club Zuid-Oost Veluwe organiseert op zondag 8 juli voor de 2e keer Happen & Trappen. Dit is een recreatieve fietstocht van 25 kilometer voor het hele gezin. Zoals bij alle activiteiten van Lions komt de opbrengst ten goede aan een goed doel. Het recente overlijden, aan de gevolgen van een hersentumor, van gewaardeerd lid Gert-Jan Scholten, heeft de leden van Lions Zuid-Oost Veluwe zeer geraakt.

Daarom is er dit jaar voor gekozen om deze editie van Happen & Trappen op te dragen aan Gert-Jan, en de opbrengst te doneren aan het Koningin Wilhelmina Fonds. De donatie zal worden besteed aan kankeronderzoek, voorlichting over het voorkomen van kanker en aan patiënten ondersteuning.

De start van de fietstocht vindt plaats vanaf het Stuijvenburgplein in Eerbeek. Starten kan tussen 11:00 uur en 13:00 uur. De route voert dit jaar door gevarieerde fraaie landschappen in de omgeving van Eerbeek. Onderweg zijn er een aantal stopplaatsen waar de deelnemers kunnen kennismaken met culinaire producten van lokale ondernemers. De fietstocht eindigt weer op het Stuijvenburgplein alwaar de deelnemers een lekker ijsje krijgen aangeboden.

Fietspro Eerbeek is hoofdsponsor van dit evenement, en zal prominent aanwezig zijn met een interessante stand op de start-en finish locatie.

Deelname aan de fietstocht kost € 12,50 p.p. inclusief versnaperingen tijdens de stops. Aanmelding als gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) kost € 25,- Inschrijven is mogelijk via de Facebookpagina van Lions Zuid Oost Veluwe. Kaarten zijn tevens te koop bij VVV Eerbeek en op de dag zelf bij de startlocatie.

De route van Happen & Trappen wordt mogelijk gemaakt door medewerking van Domein Hof te Dieren, “Vlees uit Eerbeek”, Grand Café De Korenmolen, Zuivelhoeve Dieren, Hoeve De Bonte Bentheimer en het Eerbeeks IJsloket.