Opbrengst kerstmarkt De Beekwal helpt bewoners bewegen

Woonzorgcentrum De Beekwal in Eerbeek organiseerde in december een kerstmarkt onder het motto ‘Help onze bewoners in beweging’. Er is geld ingezameld voor de aanschaf van een speciale (rolstoel) fiets met virtuele fietsroutes om bewoners meer te laten bewegen.

De opbrengst is uiteindelijk maar liefst € 2069,00 en met een aanvulling van € 1924,00 van het Nationaal Ouderenfonds is De Beekwal met een bedrag van € 3993,00 bijna op de helft van het bedrag waarmee de fiets kan worden aangeschaft.

Lionsclub Zuid Oost Veluwe helpt mee
De Lionsclub Zuid Oost Veluwe organiseert op 18 maart 2018 van 16.00 -21.00 uur een winterbarbecue bij restaurant De Korenmolen in Eerbeek. Voor dit culinaire festijn betaalt u per persoon € 39,95 excl. drank. De opbrengst van evenementen van de Lionsclub gaan altijd naar een goed doel. In dit geval naar De Beekwal in Eerbeek voor de aanschaf van de (rol)stoel fiets.

Aanmelden bbq
De barbecue is compleet in winterse stijl met sneeuw, vuurkorven en een DJ. Een gezellige manier om de winter af te sluiten en het voorjaar in te luiden. Wilt u deze avond niet missen? Ga dan voor kaartjes en meer informatie naar culinaire-winterbbq.nl
Bewegen essentieel voor geestelijk en lichamelijk welzijn

Het is bewezen dat bewegen essentieel is voor het geestelijk en lichamelijk welzijn van ouderen. De afgelopen weken werd er gretig gebruik gemaakt van de tijdelijke proefopstelling van de fiets met het zogenaamde fietslabyrint. De bewoners zijn erg enthousiast om weer even in hun geboorteplaats te kunnen fietsen. Mooi is dat het bewegen (met instelbare trapondersteuning) absoluut geen moeite kost. Een reden te meer om op relatief korte termijn de aanschaf te kunnen realiseren.
Donatie doen?

Wilt u een donatie doen voor deze fiets? Dat kan via bankrekening NL33RABO0316140600 t.n.v. Riwis Zorg en Welzijn o.v.v. Kerstmarkt De Beekwal. Alvast hartelijk bedankt namens de bewoners van De Beekwal!