Open Dag SeniorWeb bibliotheek Brummen

Op zaterdag 26 januari organiseert Seniorweb van 11.00 – 14.00 uur een Open Dag in bibliotheek Brummen.

Tijdens deze Open Dag wordt informatie gegeven over de cursussen Klik&Tik en Digisterker. Daarnaast zijn nog andere leuke digitale snufjes te zien en zelf te ervaren. Zoals het maken van een foto met een ’’green screen’’. Het lijkt dan net of de foto op de Eiffeltoren is gemaakt of bij de Niagara watervallen of op een tropisch strand! Hoe leuk is dat?
Of altijd al willen weten hoe het is om een drone te laten vliegen? Ook staan er allerlei apparaten van Fischertechnik waarmee de deelnemer aan de slag kan om op eenvoudige manier te leren programmeren. Fischertechnik heeft grote apparaten zoals een sorteermachine, een stoplicht of een rupsvoertuig op klein formaat nagebouwd. De bezoekers kunnen deze apparaten zelf leren te bedienen en te programmeren. Naast genoemde activiteiten bestaat ook de mogelijkheid om gewoon even binnen te lopen met een vraag over de laptop, e-reader, tablet of mobiele telefoon.
De toegang is gratis, de koffie en thee staat klaar. Daarnaast ligt er voor elke bezoeker ligt er een attentie klaar. Aanmelden is niet nodig.