Opnames nieuw radioprogramma rtv veluwezoom van start

Afgelopen zaterdag 7 april 2018 zijn de eerste opnames gestart van het nieuwe radioprogramma Total Music Live Sessions dat medio mei zal starten op de radio bij RTV Veluwezoom.

Op voorhand is er gekozen voor de werktitel Total Music Live Sessions omdat het programma in de toekomst live zal gaan. RTV Veluwezoom denkt met het radioprogramma Total Music Live Sessions wat in samenwerking met
SC Multimedia uit Eerbeek gemaakt wordt een Podium & platform te kunnen bieden aan allerlei soorten live bands uit de wijde omtrek en wellicht daarbuiten.
Bands kunnen zich aanmelden Via tmlsessions@rtv-Veluwezoom.nl qua genre wordt er in de breedste zin van het woord gedacht en is vrijwel elke band, combo, trio, artiesten enz.. van harte welkom om te komen spelen bij Total Music Live Sessions.

Dus geef je nu op en wellicht zijn jullie de volgende band die komt spelen bij Total Music Live Sessions.Zaterdag 7-4-2018 was de 4 koppige band “4 Music” degene die het spits af moest bijten.Met een geweldig repertoire van dikke hits uit de soul en disco tijd liet “4 Music” Zien dat ze een volwaardige band zijn. Met André v. Limburg op toetsen/zang, de beide dames Gerrie v. Amesfoort met zang, Eleo v. Steenderen ook met zang en als laatste Theo Jansen op drums/zang, stond deze band als een huis. Binnenkort zijn ze dus te beluisteren op Rtv Veluwezoom. Het programma duurt een uur en word gepresenteerd door Steve van Hooydonk, techniek is in handen van Ben Gotink.

Hieronder de opname data van de bands, artiesten die zich al hebben aangemeld voor het programma:
15 april: Nick Plays Earing
21 April: Craton Scale
12 mei : Sky Line
28 mei : Season Crow