Over ons

RTV Veluwezoom is de publieke lokale omroep voor de gemeente Brummen. Vanuit de studio in Eerbeek verzorgen ongeveer 35 vrijwilligers radio- en (tekst) tv-uitzendingen.

RTV Veluwezoom is het TV-kanaal van RTV Veluwezoom en brengt dagelijks doorlopend alle lokale en regionale actualiteiten. RTV Veluwezoom is te ontvangen door bijna 9.000 huishoudens in de gemeente Brummen via kanaal S15- (256 Mhz). Op ieder moment van de dag leest u alles over de gemeente, sport, evenementen, nieuws uit de regio en informatie van verenigingen en instellingen.

Veluwezoom FM is het radioprogramma van RTV Veluwezoom Veluwezoom FM zendt 24 uur per dag muziek en informatie uit. Non-stop muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 en de hits van nu afgewisseld met NOS-nieuws op de hele uren. Tussen 06.00 en 19.00 uur wordt op het halve uur regionieuws uitgezonden. Op werkdagen tussen 19.00 en 23.00 uur hoort u nieuws, sport, politiek, natuur en cultuur uit de regio, afgewisseld met prettige muziek. In het weekend is er aandacht voor sport en zijn er aantrekkelijke muziekprogramma’s voor een brede doelgroep.

Adverteren
Klik HIER om alles te weten te komen over adverteren op RTV Veluwezoom.

Adres
RTV Veluwezoom
Händelstraat 45/C,
6961AB Eerbeek

Redactie
redactie@rtvveluwezoom.nl