Pearl Jam Covertijd

Onder de titel ‘Covertijd bij de Vroolijkheid’ is er in de De Vroolijke Frans in Broek/Brummen op donderdag 6 december alle aandacht voor de Amerikaanse band Pearl Jam.  De entree is € 5,- en de avond start om 21.00 uur. Als je bij ons dineert deze avond is de entree gratis.

Onder de slogan ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis. Deze avond Pearl Jam die in Nederland vooral bekend staat om het legendarische optreden op Pinkpop in 1992. Een gelegenheidsformatie zal de grootste hits spelen van deze Amerikaanse rockband rond zanger Eddie Vedder.  De formatie voor deze avond bestaat uit Michel van der Krabben (zang en bas), Gert-Jan Spieker (gitaar), Robert Kersten (zang en gitaar) Michael Krassenberg (gitaar) en Robin Du Chatinier (drums).

Dit is de laatste covertijdavond in 2018. In februari we weer verder met een avond rond AC/DC. Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kun je vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719