Portret Jan Strijker voor promotie van Brummen Eerbeek

Stichting Visit Brummen Eerbeek publiceert een promotiefilm met een portret van Jan Strijker.

Jan Strijker is hardlooptrainer en sportmasseur en woont in Oeken. Jan Strijker kent de Veluwezoom en het buitengebied van Brummen Eerbeek op zijn duimpje. Alle paden, heuvels en weggetjes zet hij veelvuldig in op zijn trainingen en wedstrijden.

Hardlopers met reekalf op de voorgrond Foto © Menno Graaf

Hardlopers met reekalf op de voorgrond Foto © Menno Graaf

Jan Strijker vindt de natuur tussen Nationaal Park Veluwezoom en de IJssel geweldig mooi. Ook na al die 40 jaren dat hij hier al woont. Hij geniet van het coulisselandschap en van reeën, edelherten en Schotse hooglanders, die hij ziet tijdens hardlopen. “Je kunt hier bijna niet lopen of je komt wild tegen”.

De film is gepubliceerd op de website van Visit Brummen Eerbeek, www.visitbrummen-eerbeek.nlen zal ook gepubliceerd worden op de Facebookpagina van VVV Brummen Eerbeek en door Vrienden van de stichting, horecagelegenheden, accommodaties, toeristische organisaties en vanzelfsprekend gemeente Brummen en ook op deze website.

Met de promotiefilm nodigt Visit Brummen Eerbeek bewoners en bezoekers uit om te genieten van Brummen Eerbeek en de directe omgeving. Loop de routes van Jan Strijker. Er is een flyer (pdf) beschikbaar met twee hardlooproutes van 10 kilometer. Eén vanuit Uitspanning De Vroolijke Frans, rondje Oeken. En één vanuit Restaurant De Heideroos, Coldenhove trail. De flyer wordt ook gepubliceerd op
www.visitbrummen-eerbeek.nl.

Naast Jan Strijker is er al een portret gepubliceerd van Ruben Smit en Johan van Zadelhoff en komen promotiefilmpjes uit van Elis Ligtlee, Cees Schneiders en Nico Aaldering. De promotiefilmpjes passen in de reeks uitgaven van Visit Brummen Eerbeek: Het vierkante magazine met een overzicht ‘wat is er te doen’, de folder ‘39x overnachten in Brummen Eerbeek’, twee wandelroutes, vijf fietsroutes en één autoroute. Uitgaven met duidelijke informatie en leuke achtergrondinformatie.