Portret Johan van Zadelhoff voor promotie van Brummen Eerbeek

Johan van Zadelhoff is eigenaar van de watermolen De Oliemolen. De molen slaat olie uit lijnzaad en wordt aangedreven door stromend water. De molen is belangrijk erfgoed voor Eerbeek. De watermolens vormen immers de oorsprong van de productie en verwerking van papier, nog steeds een belangrijke industrie in Eerbeek. Johan van Zadelhoff geniet van zijn leefomgeving en vertelt enthousiast over de Veluwe, het Veluwemassief, het watersysteem van de Veluwe, de IJssel, de uiterwaarden, de Hanzesteden, Bronkhorst en de sprengenkoppen. “Uniek dat alles zo dicht bij elkaar ligt”.

De film is vrijdag 3 november gepubliceerd op de website van Visit Brummen Eerbeek,
www.visitbrummen-eerbeek.nl
en zal ook gepubliceerd worden door Vrienden van Visit Brummen Eerbeek, horecagelegenheden, accommodaties, toeristische organisaties en vanzelfsprekend gemeente Brummen , VVV Brummen Eerbeek, en RTV Veluwezoom

Met de promotiefilm nodigen wij bewoners en bezoekers uit om te genieten van Brummen Eerbeek en de directe omgeving. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een dia met een 10 kilometer wandeling vanuit de Oliemolen langs de Eerbeekse Beek en sprengenkoppen. Doen !  De dia wordt ook gepubliceerd op www.visitbrummen-eerbeek.nl.

Klik hier voor rondleidingen (PDF) in De Oliemolen en zie bekijk een 10 kilometer wandeling vanuit de Oliemolen langs de Eerbeekse Beek en sprengenkoppen

Naast Johan van Zadelhoff is er al een portret gepubliceerd van Ruben Smit en komen promotiefilmpjes uit van Elis Ligtlee, Jan Strijker, Cees Schneiders en Nico Aaldering. De promotiefilmpjes passen in de reeks uitgaven van Visit Brummen Eerbeek: Het vierkante magazine met een overzicht ‘wat is er te doen’, de folder ‘39x overnachten in Brummen Eerbeek’, twee wandelroutes, vijf fietsroutes en één autoroute. Uitgaven met duidelijke informatie en leuke achtergrondinformatie.