Portret Ruben Smit promotiefilm Brummen Eerbeek

Visit Brummen Eerbeek publiceert een promotiefilm met een portret van Ruben Smit. Ruben Smit woont in Leuvenheim en in de film vertelt hij enthousiast over het fotograferen van natuur en over favoriete natuurgebieden grenzend aan zijn achtertuin. Ruben Smit is natuurfotograaf en regisseur van de natuurfilm De Nieuwe Wildernis.

De film is gepubliceerd op de website van Visit Brummen Eerbeek, en zal ook gepubliceerd worden door Vrienden van Visit Brummen Eerbeek, horecagelegenheden, accommodaties, toeristische organisaties en vanzelfsprekend
gemeente Brummen, VVV Brummen Eerbeek en RTV Veluwezoom

Met de promotiefilm worden bewoners en bezoekers uitgenodigd om te genieten van Brummen Eerbeek en de directe omgeving. Hopelijk komen bezoekers na een aangenaam verblijf graag nog een keer terug, en dat bezoekers en bewoners, Brummen Eerbeek en directe omgeving gaan aanraden bij anderen.

Naast Ruben Smit komen binnenkort promotiefilmpjes uit van Elis Ligtlee, Jan Strijker, Johan van Zadelhoff, Cees Schneiders en Nico Aaldering. De promotiefilmpjes passen in de reeks uitgaven van Visit Brummen Eerbeek: Het vierkante magazine met een overzicht ‘wat is er te doen’, de folder ‘39x overnachten in Brummen Eerbeek’, twee wandelroutes, vijf fietsroutes en één autoroute. Uitgaven met duidelijke informatie en leuke achtergrondinformatie. De meest recente uitgave is ‘5 Favoriete natuurgebieden van Ruben Smit’, handig verwoord op 1 A5. De uitgaven zijn te vinden op www.visitbrummen-eerbeek.nl.