Première van film ‘een nieuwe Traverse Dieren’ tijdens extra informatiedagen op 6 en 7 april

Op vrijdag 6 april van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 7 april van 10.00 uur tot 17.00 uur is het informatiecentrum aan de Spoorstraat 50 in Dieren extra geopend. Dan wordt er informatie gegeven over omleidingen en alternatieve routes in het voorjaar. Ook is er een primeur: De vertoning van de film: een vernieuwde Traverse Dieren’.
Première Film 6 april om 10.00 uur

Er is een film gemaakt over hoe Traverse Dieren eruit ziet als alles straks klaar is. Voor de provincie Gelderland is dit de eerste keer dat een dergelijke film gemaakt is. Zo kunnen bewoners en belangstellenden zien hoe de nieuwe routes voor auto’s, voetgangers en wandelaars zijn. In de film is te zien hoe iedereen straks het beste van A naar B kan rijden, fietsen of wandelen. De première van deze film is op 6 april om 10.00 uur in het informatiecentrum.

Er is ook een korte film over de tunnel. Deze film staat vooraf op de website. Vanuit veiligheidsoverwegingen is het nog niet mogelijk een rondleiding te volgen in de tunnel of op het bouwterrein.

In het informatiecentrum is op panelen te zien hoe omleidingen en alternatieve routes eruit zien dit voorjaar. Dit wordt duidelijk uitgelegd en deze staan op de website.

Gastvrouw Inge Vlaswinkel

Op 6 en 7 april is er alle tijd om voor vragen. Gastvrouw Inge Vlaswinkel van het informatiecentrum staat met een groot team klaar om iedereen te ontvangen en de vragen te beantwoorden.

Dronebeeld Traverse Dieren Foto provincie Gelderland.

Dronebeeld Traverse Dieren Foto provincie Gelderland.