Prestatieloop RONDJE OEKEN

Op zondag 26 januari organiseren Uitspanning de Vroolijke Frans en Jan Strijker Hardloopbegleiding vanaf 10.00 uur een prestatieloop met start en finish bij de Vroolijke Frans,Knoevenoordstraat 51 in Brummen.Door het prachtige buitengebied bij de Vroolijke Frans kunnen verschillende afstanden worden gelopen:
jeugd t/m 12 jaar 1,7 km: start 9.45 uur
10 km: start 10.10 uur
5 km: start 10.15 uur

Inschrijven kan op zondagmorgen 26 januari, voorafgaande aan de loop, in de zaal van de Vroolijke Frans. Ook kan er vanaf nu al digitaal worden ingeschreven via: www.inschrijven.nl De kosten voor de voorinschrijving bedragen € 5,- voor de 5km-loop, € 7,50 voor de 10km-loop en € 2,- voor de jeugd. Inschrijving ter plekke kost € 1,00 extra voor elke afstand. Voor de eerste 3 binnenkomers per afstand liggen er leuke en lekkere prijsjes klaar.

De gehele opbrengst gaat naar een kindertehuis voor zeer arme kinderen op Bali. In dit kindertehuis werkt o.a. Daisy Birahy, een zeer enthousiaste jonge dame uit Zutphen, al voor het derde jaar als vrijwilligster. Dit kindertehuis wordt zowel financieel als met vrijwilligers gesteund vanuit Nederland door de stichting GiriAsih (Vulkaan van liefde). Voor meer informatie over deze stichting die al meer dan 20 jaar bestaat, zie: www.giri-asih.nl Omkleden en douchen kan in de kleedlokalen van voetbalvereniging Oeken aan de overkant van de Vroolijke Frans.