Prinsessencursus op kasteel Rosendael 19 september

Op woensdag 19 september kunnen kinderen deelnemen aan de cursus “Hoe word ik een echte prins of prinses” op kasteel Rosendael om 15.30 uur.

Kinderen die erover dromen zelf een prins of prinses te worden kunnen nu deelnemen aan de cursus  “Hoe word ik een echte prins of prinses” op kasteel Rosendael. De hofdame of lakei neemt ze mee op een een tocht door het kasteel en leren deftige manieren en maken kennis met het leven op een kasteel. Iedereen mag in zijn deftigste prinsen en prinsessenkleding komen. Na afloop ontvangt iedereen een heerlijk fris glaasje ranja en een klein presentje!

Bezoekers kunnen ter plaatse ook een plek voor de rondleiding in het kasteel reserveren of het park bezoeken op eigen gelegenheid. Het park is geopend tussen 11.00 – 17.00 uur en is bij bezoek aan het kasteel gratis. Rondleidingen in het kasteel starten meerdere malen per dag tussen 11.30 en 16.00 uur.

  • Datum en tijd: woensdag 19 september, aanvang 15.30 uur (duur ca. 1,5 uur).
  • Entree, inclusief kasteel en parkbezoek: volwassenen € 9,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00.
  • Adres: kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Informatie via de receptie van kasteel Rosendael: tel. (026) 364 46 45 of rosendael@glk.nl. Reserveren noodzakelijk: via het online reserveringsformulier op de website
www.glk.nl/evenementen.

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien.