Donder en Bliksem

Donder en Bliksem

Donderdagavond van 21:00 tot 23:00 uur

Gert-Jan van Dijk

Gert-Jan van Dijk

Iedere donderdagavond van 21.00 tot 23.00 uur is het alternatieve en regionale muziekprogramma Donder en Bliksem, gepresenteerd door Gert-Jan van Dijk, te beluisteren op Veluwezoom FM, Radio Voorst en Berkelstroom FM (B-FM). In Donder en Bliksem aandacht voor de agenda met live-optredens in de regio en muziek van artiesten en bandjes uit de gemeenten Voorst, Brummen, Zutphen en nabije omgeving.

Luisteren kun je via het internet. Bezoek de site www.veluwezoomfm.nl en klik vervolgens op luisteren via internet. Veel luisterplezier!

DE LOKALE POPPODIA
Iedere week neemt Gert-Jan van Dijk omstreeks de klok van 21.30 uur het overzicht van de lokale en regionale poppodia door. Welke bandjes treden op in de gemeente Brummen, Voorst en Zutphen en wat staat er te gebeuren in de muziekcafé’s, de culturele centra en op de poppodia in het gebied tussen Nijmegen, Zwolle en Doetinchem?
Wil je optredens of festiviteiten voor dit overzicht aanmelden? Stuur deze dan naar het e-mailadres :
donderenbliksem@veluwezoomfm.nl
Ook persberichten en andere informatie kun je toezenden naar dit e-mailadres, of naar het postadres van Veluwezoom FM.

PLATFORM VOOR REGIONALE BANDS!
Donder en Bliksem is het muziekprogramma op Veluwezoom FM, B-FM en Radio Voorst waarin ruim aandacht is voor pop, rock en alternatieve muziek uit deze regio. Wil je dat de muziek van jouw band wordt gedraaid op Veluwezoom FM? Stuur dan je demo met autobiografie naar :
RTV Veluwezoom
T.a.v. Donder en Bliksem
Händelstraat 45/C
6961 AB Eerbeek.

VERZOEKJES?
Wil je een bepaalde plaat horen tijdens de uitzending van Donder en Bliksem? Dat kan natuurlijk.
Stuur je verzoekje naar het e-mailadres : donderenbliksem@veluwezoomfm.nl In de eerst volgende uitzending wordt jouw favoriete plaat door Gert-Jan van Dijk gedraaid. Natuurlijk kun je ook een berichtje in het gastenboek achterlaten.

OOK OP SOCIALE MEDIA
Donder en Bliksem kun je ook bereiken via twitter. Volg het account van presentator/redacteur Gert-Jan van Dijk: @GJvanDijknl. Of check de facebookpagina https://www.facebook.com/gertjan.vandijk.3

Gert-Jan van Dijk Gert-Jan van Dijk

 

LAAT VAN JE HOREN…OF LEZEN!
Veluwezoom FM maakt programma’s voor inwoners van de gemeente Brummen en aangrenzende dorpen en steden. Zo ook het programma Donder en Bliksem, het alternatieve (muziek)geluid op de lokale radio. Laat weten wat jij van dit programma vindt! Want met jouw reactie kunnen we ook dit programma verder verbeteren en afstemmen op de wensen van de luisteraars.
Stuur je reactie naar het e-mailadres :
donderenbliksem@veluwezoomfm.nl
of naar :
RTV Veluwezoom
t.a.v. Donder en Bliksem
Händelstraat 45/C,
6961AB Eerbeek

Of laat een berichtje in het gastenboek

KORTOM: STEM AF OP DONDER EN BLIKSEM
Stem iedere donderdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur af op Veluwezoom FM. Op de radio etherfrequentie 107.5 FM of op de kabel 93.6 MHZ. Of via de kabelkrant van RTV Veluwezoom, televisiekanaal 30-. Of luister via internet door op de homepage van www.veluwezoomfm.nl te klikken op ‘luisteren via internet’.

Uitzending gemist? Luister dan naar de herhaling op zaterdag van 21.00 tot 23.00 uur, of op:
https://www.rtv-veluwezoom.nl/rtvn/uitzending-gemist/