Sandwich

Sinds 3 juli 2017 is er een nieuw dagelijks lunchprogramma, Sandwich, op RTV Veluwezoom. Peter de With is de maker van dit programma wat van maandag tot en met vrijdag te horen is van 12:00 tot 13:00 uur.

Peter de With

Peter de With

Sinds de tachtiger jaren is Peter verslaafd met het radio virus, met name de techniek (bouwen van zenders en studio’s) en het destijds vooral het illegale interesseerde hem. Nadat radio lokaal en legaal geworden was is hij in 1991 begonnen bij een lokale omroep in Bergambacht.
Het radio virus is nooit meer overgegaan, na 10 jaar een cabaret programma gemaakt te hebben, begon het weer te kriebelen om weer te gaan presenteren. Daarom maakt hij tegenwoordig weer een dagelijks lunchprogramma tussen 12.00 en 13.00 uur genaamd Sandwich.
Vaste items “Sandwich”:
a. De geschiedenis van de datum: opmerkelijk nieuws van de datum van vandaag maar dan in het verleden (door het hele programma heen).
b. De coverplaat: twee platen die in een ander jasje zijn gestoken (± 12.30 uur).
c. Opmerkelijk recentelijk nieuws (door het hele programma heen).
d. Verjaardagen / sterfdata van artiesten die vandaag jarig zijn of op deze dag zijn overleden (eventueel wordt een nummer van hen gedraaid).

Het programma is iedere werkdag te beluisteren van 12:00 t/m 13:00, of via:
https://www.rtv-veluwezoom.nl/rtvn/uitzending-gemist/
Sandwich heeft een eigen facebook pagina:

Facebook

Sandwich

Sandwich