Ren voor KiKa een marathon in een wereldstad

Amsterdam, 4 mei 2018 – Het is de ultieme droom van bijna alle hardlopers: een (halve) marathon lopen. Die droom wordt nog mooier door te lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Welke marathon loop jij in 2019?

Droom jij ook van een marathon door de straten van New York, Boston, Berlijn, Chicago of Tokyo? Of ren jij liever door Disney World terwijl Disney figuren je enthousiast langs de kant toejuichen? Loop dan mee met Run for KiKa Marathon. Een halve marathon in Disney World of 42,2 kilometer in een wereldstad voor alle kinderen met kanker. Een enorme ervaring die je deelt met een grote groep enthousiaste runners. Leg jij je toe op sponsorwerven en trainen en zien we jou terug in één van deze steden?

Doelstelling: 95% kinderen met kanker genezen in 2025
Stichting Kinderen Kankervrij, kortweg KiKa, zet zich op allerlei manieren in om geld in te zamelen voor het ontwikkelen van betere behandelmethoden voor kinderkanker. Op dit moment geneest 75% van alle kinderen met kanker. Met Run for KiKa Marathon dragen we bij aan de ambitieuze doelstelling om 95% van de kinderen met kanker te genezen in 2025.

Ren jij mee in 2019?
De inschrijving voor Run for KiKa Marathon 2019 is geopend. Voor de marathons zijn er maar een beperkt aantal startbewijzen. Wees er dus snel bij! Voor meer informatie en inschrijvingen: https://2019.runforkikamarathon.nl/