Rondje Brummen: volg de blauwe bordjes!

Zin om een rondje Brummen te fietsen? Speciaal voor de IJsselbiënnale hebben Brummense kinderen 96 blauwe bordjes gemaakt die een route door het centrum markeren. Hiermee willen Visit Brummen Eerbeek en de werkgroep Silhouettenwiel fietsers vanaf het pontje en vanuit Cortenoever verleiden tot een bezoek aan het centrum. Het rondje is 3,5 kilometer, dus je hebt ruim gelegenheid om te genieten van een kop koffie op een terrasje, kunst in het Even Museum, winkels en historische monumenten onder grote kastanjebomen.
IJsselbiënnale

De route start vanaf fietsknooppunt 37 en vanaf pontveer Brummen Bronkhorst. Deze punten maken deel uit van de officiële IJsselbiënnale Route van Doesburg tot Zwolle. Je kunt het rondje Brummen ook starten bij de kerk op de Kerkstraat. De Blauwe Brummense Biënnale zijn getekend tijdens Koningsdag en blijven hangen tot eind september.

Iets verder fietsen? Bij de VVV Brummen Eerbeek is de route ´Zwerven aan de IJssel´ verkrijgbaar. Deze voert in 50 kilometer langs 10 IJsselbiënnale Kunstwerken. Alle 28 IJsselbiënnale Kunstwerken zien? Koop dan een ticket van € 8,50 op [burl]www.ijsselbiennale.nl[/burl]. Hier vind je ook de agenda met alle activiteiten rondom de IJsselbiënnale.